- 
Bulgarian
 - 
bg
Czech
 - 
cs
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Polish
 - 
pl
Romanian
 - 
ro
Spanish
 - 
es
Ukrainian
 - 
uk
Dutch
 - 
nl

Nachtvissen visvijver

Nachtvissen Kasteelse Bossen

Naar aanleiding van vergaderingen en geluiden uit het veld hebben we besloten om de regelgeving te gaan aanpassen betreft het nachtvissen.

We onderscheiden hierbij twee verschillende zaken namelijk de Zwemvijver (recreatievijver) en de visvijver.

Visvijver:

Op dit moment mag je als je in bezit bent van een nachtvergunning (recreatievijver) vissen op beide vijvers. We merken dat er van de visvijver nog wat minder gebruik wordt gemaakt. Dit gaan we niet aanpassen. Ben je in bezit van een nachtvisvergunning (recreatievijver)  op dit moment dan mag je op beide vijvers blijven nachtvissen.

Toevoeging:

We zitten nog altijd met een grote groep mensen die op de wachtlijst staan. Afgelopen jaar hebben we jullie de kans gegeven om een nachtvergunning te krijgen voor het nachtvissen op de visvijver. Door een selecte groep is hier gehoor aan gegeven. Iedereen had de mogelijkheid aan te geven vanuit de wachtlijst of je hier gebruik van wilde maken. Je kon ook aangeven of je alsnog op de lijst wilde blijven staan om in de toekomst eventueel een nachtpas voor beide vijvers te krijgen. Vanaf 1 november 2023 tot en met 30 november 2023 kun je het geld overmaken op rekening nummer: NL56RABO 0123 6982 00 kosten zijn 30 euro voor een jaar nachtvissen op de visvijver.

 

Merken we dat hier misbruik van wordt gemaakt dan zal de vergunning worden

ingenomen met geen enkele kans op teruggave in de toekomst.

Wachtlijst:

Door de vele inschrijvingen hebben we besloten om de wachtlijst te sluiten. We kunnen onmogelijk aan ieders behoefte voldoen. Wat we willen voorkomen is dat het te druk zal worden aan de waterkant. Het blijft een viswater en geen kampeerplek!

Ik heb afgelopen jaar een inventarisatie gemaakt naar ieders behoefte. Dit ga ik niet opnieuw doen. Mochten er wijzigingen zijn in jullie behoeften dan mag je dit per mail versturen.

Mochten er verschuivingen plaatsvinden vanuit de huidige vergunninghouders dan zullen we jullie dit persoonlijk laten weten.

In de aankomende jaarvergadering( datum volgt nog) zullen we jullie ook een aantal nieuwe ontwikkelingen presenteren.