- 
Bulgarian
 - 
bg
Czech
 - 
cs
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Polish
 - 
pl
Romanian
 - 
ro
Spanish
 - 
es
Ukrainian
 - 
uk
Dutch
 - 
nl

Fliepclinic uitnodiging

Fliepclinic

Beste collega vissers,

Dit jaar gaan we de Fliep clinic nieuw leven inblazen. In de corona periode is dit door omstandigheden niet mogelijk geweest. De Fliep clinic is vernoemd naar Bjorn van Lipzig. Een jonge karpervisser en vriend die helaas veel te vroeg is overleden. Zo is bij velen het verhaal van Fliep bekend. Er werd zelfs een karper naar hem vernoemd die menigmaal iemands recordvis betekende. In het voorjaar van 2020 is ‘Fliep’ helaas boven komen drijven.

Fliep mag niet vergeten worden. De Fliep clinic is een mooi voorbeeld hoe we hier als vereniging mee om gaan. In het verleden heeft menig jeugd en volwassen lid al veel mogen opsteken tijdens deze clinics. In 2024 plannen we op 3 februari een bijeenkomst voor elk lid wat zin en tijd heeft om te komen.

Bekende vissers van Nash/Korda zullen er diverse clinics geven en de mooiste visverhalen met ons delen. Daarnaast hebben we een mooi volgprogramma genaamd “of the mark”. Dit programma gebruiken we nu een jaar. Met name Sander Falize is hier heel bedrijvig mee. We hebben al een groot deel van het bestand gechipt. Nieuwe uitzet krijgt ook een chip. Bij vangsten kunnen we precies aflezen welke vis het is en wat deze heeft gedaan sinds de laatste vangst. De data die we uit dit programma kunnen halen is veelbelovend. De eigenaar van dit programma zal een lezing geven om hier meer uitleg over te geven en wat dit betekent voor ons als vissers. Welke rol kunnen we hier in spelen en wat levert dit op termijn op.

Maar het allerbelangrijkste is dat we dit zien als een mooie kans om elkaar weer eens even te zien en spreken. Al met al een interessante en leerzame bijeenkomst. Je moet jezelf opgeven via het email adres info@hsvhetbliekske.nl Opgeven kan tot en met 27 januari 2024.

Het programma ziet er als volgt uit:

Locatie: zaal scheidsrechtersvereniging achter de ruïne

17:30 uur  Friet eten
18:30 uur  Lezing off the mark/ lakemanager
19:30 uur  Lezing Marco Tetteroo
20:30 uur  Twee workshops
21:30 uur  Lezing Daniël Jawadnya
22:30 uur  Tombola
23:00 uur  Afsluiting

Drank en eten zijn op kosten van HSV ’t Bliekske.