- 
Bulgarian
 - 
bg
Czech
 - 
cs
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Polish
 - 
pl
Romanian
 - 
ro
Spanish
 - 
es
Ukrainian
 - 
uk
Dutch
 - 
nl

Land van Molenbeek

Regio Samenwerking

Visvijverpas Land van Molenbeek

In de regio Horst & Venray zijn een negental hengelsportverenigingen er in geslaagd om met ingang van 1 januari 2007 een samenwerking aan te gaan te gaan. De verenigingen brengen een gezamenlijke visvergunning uit waarmee de leden van deze verenigingen in de 9 vijvers mogen vissen. Deze vergunning heeft de naam meegekregen: Visvijverpas Land van Molenbeek. Voor deze naam is gekozen omdat de molenbeek ongeveer midden door het werkgebied van de hengelsportverenigingen loopt. Door de jaren heen zijn er een aantal verenigingen afgevallen. Er zijn er nu nog 6 over.

Met de land van Molenbeek vergunning mag u alleen vissen op de visvijver van hsv t Biekske.

Alle deelnemende verenigingen hebben één ding gemeen: ze bezitten allemaal een prachtige visvijver. Visvijvers die de laatste jaren zijn gerenoveerd of vernieuwd, die voldoen aan de eisen van de moderne sportvisser, de jeugd, de gehandicapte en de ouderen. Nu hebben de deelnemende verenigingen besloten dat hun leden een vijverpas kunnen kopen om in al deze prachtige visvijvers te mogen vissen. Dit houdt dus in dat alle leden van een van deze 6 verenigingen na het kopen van een dergelijke visvijverpas, kosten €  12,50 per jaar in de hieronder aangegeven vijvers mogen vissen.

Waar is de vijverpas verkrijgbaar:

De vijverpas is op vertoon van een geldige Vispas van een der aangesloten hengelsportverenigingen verkrijgbaar bij Faunaland in Horst.

Of bij een lidmaatschap van HSV ’t Bliekske via het secretariaat.